Fruitdag Slot Zuylen in 2010

20 september 2010

Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Op 3 oktober sta ik met mijn zelfgemaakte kweepeergelei op de fruitdag van Slot Zuylen. Dat zal nog wel even haasten worden want de eerste kweeperen zijn eind september pas rijp. De kweepeergelei zal dus echt net de paar dagen ervoor in potten terecht komen. Slot Zuylen ligt aan de noordkant van Utrecht. Alleen het slot is al de moeite van het bezoeken waard. Ik hoop jullie hier ook een keer in het echt te zien. Internet is ook niet alles!

Op de fruitdag kun je langs komen met je eigen fruit om te laten determineren welk ras je hebt. Neem hiervoor altijd minimaal 3 stuks fruit mee. Experts zullen er dan naar kijken en kunnen je dan vertellen welke appel/peer/pruim jij in de tuin hebt staan.

Behalve fruit zijn er ook diverse andere mooie dingen te koop en te proeven. De dahlia vereniging Utrecht verkoopt mooie Dahlia’s (mijn favoriete bloem!). Er staat een imker, een geitenkaasboer, diverse bloemen en plantenkwekers en natuurlijk Kweepeer.nl

De Fruitdag is geopend van 11:00 tot 17:00. De toegang is €4,- voor volwassenen en €1,- voor kinderen tot 15 jaar. Voor €2,- kun je bewaakt parkeren met de auto. Er zijn de hele dag gratis rondleidingen door het slot en door de prachtig tuin. Ik hoop jullie dus allemaal te ontmoeten.

Alle informatie over de fruitdag vind je op de site van Slot Zuylen.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Kweepeer.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Kweepeer.nl alles over het doel van deze site.